Hoi hoi, leuk dat je dit leest! Ben jij op zoek naar een leuk spel? Ben je wel in voor een gezellig moment samen met vrienden of familie? Als groot fan van leuke bordspellen, kaartspellen en andere gezelschapsspellen neem ik je graag mee en vertel ik je er graag over. Overdag ben ik veel bezig met mijn drie jonge kinderen en lieve vrouw.

Als het even kan speel ik graag allerlei verschillende gezelschapsspellen met ze aan de keukentafel. Het is een leuke en interactieve manier is om samen te zijn en gezellig te praten. Ik woon in Rijswijk in het drukke Randstad, dus even ontsnappen van de hectiek met een leuk kaartspel is soms wel even nodig.

Ik geloof dat we allemaal wel even wat leuke ontspanning samen kunnen gebruiken dus ik help je er graag mee! Deze website is een project die ik in mijn eentje opzet. Mijn passie voor en jarenlange ervaring met kaartspellen wil ik met jullie delen. Ik hoop dat het je helpt. Als je wensen hebt of leuke ideeën, schroom dan niet mij te benaderen via de contact pagina.

Daniël Schermer

Daniël SCHERMER